Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ptc sites

Ο πιο διαδεδομένος και εύκολος τρόπος για να κερδίσει κάποιος χρήματα απ το διαδίκτυο ειναι σερφάροντας σε PTC (PAID TO CLICK ) SITES και βλέποντας links από διαφημίσεις που υπάρχουν εκεί.
Πως λειτουργεί: Μπαίνετε σ έναPTC site εγγράφεστε δωρεάν (2 λεπτά παίρνει το πολύ) κι έπειτα πατάτε για να δείτε τις διαφημίσεις(συνήθως γράφει view ads.earning area κλπ). H διαφήμιση πρέπει να μείνει ανοιχτή για περίπου 30 δευτ. και μετά πιστώνεται ο λογαριασμός σας συνήθως με 0,01 δολάριο. Προσοχή τις διαφημίσεις θα τις ανοίγετε μία μία απο κάθε site. Nαι ξέρω δεν είναι τρομερό το ποσό εξάλλου είπαμε μακριά από σελίδες που υπόσχονται τεράστια κέρδη,αλλά είναι λογική αμοιβή για τόσο εύκολη δουλειά.
Μπορείς εύκολα να αυξήσεις τα κέρδη σου συστήνοντας τη σελίδα σε άλλους (refferals) με ένα link που είναι μοναδικό για τον καθένα και πληρώνεσαι και για τις διαφημίσεις που βλέπουν και αυτοί χωρίς κόστος.


ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ


1. Μη κάνετε διπλούς λογαριασμούς. Θα σας πάρουν χαμπάρι και θα σας κλείσουν το λογαριασμο.

2. Μην επενδύσετε ποτέ σε κανένα απο αυτά τα site. Αν θελήσετε να επενδύσετε, χρησιμοποιήστε τα χρήματα που έχετε αποκομίσει απο τα site. Τουλαχιστον να λέτε τι είχαμε τι χάσαμε και οχι να κλαίτε χρήματα που βγήκαν απο το πορτοφόλι σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου